Breaking News
You are here: Home / 2012 / mai

Monthly Archives: mai 2012

Tratament candida

Drriss / Foter Inainte de a discuta despre un  tratament candida, este bine de stiut, care sunt simptomele cauzate de aceasta bacterie. Candida se poate dezvolta in diferite parti ale corpului  si este mai raspandita in zonele cu o umiditate mai ridicata si  mai calde. Cel mai adesea poate fi intalnita in gura , in intestine , in vagin . ... Read More »

Sforaitul

fallsroad / Foter Sforaitul poate fi o problema chinuitoare si un procent de 50 % din populatia globului se confrunta cu acest lucru. Cainii si pisicile ,urmatoarele victime , generand sforaitul! Sforaitul poate deveni la un moment dat, chiar un fel de arma biologica. Din fericire bine ca sforaitul nu produce moartea , insa prezinta un risc , in spatele ... Read More »

Tratament sforait

Petra HARRIS / Foter   Vibratia tesuturilor moi ale nasului si gurii , cauzeaza un proces de  sforait si cand acest lucru devine o obisnuita sonoritate nocturna, este bine sa incepi un tratament sforait , pentru a indeparta aceasta neplacere. Oricine poate sforai. Studiile au aratat ca femeile sforaie intr-un procent de 30% si barbatii intr-un procent de 45 %. ... Read More »

Scroll To Top