Breaking News
You are here: Home / 2012 / septembrie

Monthly Archives: septembrie 2012

Colesterolul

Colesterolul este considerat o grasime , sau un stereol mai precis. Producerea lui incepe cand celulele  din corp, vad  molecule de zahar. Aceste molecule de zahar pot fi fructoza, glucoza, galactoza, ele vor fi modificate in celulele organismului , iar rezultatul final o sa fie colesterolul. Poate cineva se intreaba:de ce organismul nostru ,ar produce astfel de substante daunatoare? Organismul ... Read More »

tratamente colesterol

Utilizand tratamente colesterol care sa scada nivelul de colesterol din sange , acestea  pot sa imbunatateasca starea voastra de sanatate. Poate va intrebati –exista posibilitatea de a reduce nivelul de colesteol din sange , folosind anumite tratamente colesterol,dar fara a apela la medicamente? Cu alte cuvinte , o dieta cu un continut scazut de grasimi saturate si bogata in fibre ... Read More »

Colesterolul-Ce este LDL colesterol?

LDL colesterol , cunoscut sub numele de lipoproteina de joasa densitate, este colesterolul cel rau , cel care , aflat la un nivel ridicat , incepe sa obtureze peretii arterelor si a vaselor de sange , ingreunand buna circulatie a sanagelui, catre organele interne, tesuturi, muschi. Cantitatea normala de LDL colesterol este sintetizata in ficat , restul este adus in ... Read More »

Tratarea colesterolului

Orice persoana cu varsta de peste 50 de ani poate sa spuna ca in ultimii douazeci de ani sau chiar mai mult , a fost bombardata, cu tot felul de sfaturi , pentru tratarea colesterolul  , pentru a preveni instalarea arterosclerozei si atacului de inima. Doctorii, nutritionistii , guvernul , ne readuce aminte ca grasimile sunt “ucigase”, si daca le ... Read More »

Tratament colesterol

Sean Munson / Foter Inainte de a alege un tratament colesterol din multitudinea de tratamente care exista , trebuie sa te familiarizezi cu cateva informatii legate de colesterol si nivelurile din sange. Ficatul este cel care produce cea mai mare cantitate de colesterol din organism , dar dieta joaca un rol important , controland toate nivelurile de colesterol din organism. ... Read More »

Tratarea colesterolului

jl.cernadas / Foter Exita controverse, in ceea ce priveste beneficiul  adus in organism, de un nivel scazut de colesterol si care sunt valorile considerate a fi normale si cand este indicat sa faci primul pas pentru tratarea colesterolului. De ceva timp, comunitatea medicala , tot informeaza, ca tratarea colesterolului  reduce  riscul aparitiei atacului de inima. In timp ce unele studii ... Read More »

Tratarea colesterolului

Bob.Fornal / Foter Este foarte adevarat, ca nivelul ridicat de colesterol din sange, poate cauza un  atac de inima sau chiar alte atacuri si de aceea este indicat, sa iei cat mai repede masuri , pentru tratarea colesterolului. Colesterolul nu este altceva, decat  asociatia dintre o molecula de steroid, o  lipida si un alcool, care sunt gasite in membranele celulelor, ... Read More »

Tratamente colesterol

Foter Sunteti constienti ca sunt cautatate diferite modalitati de tratamente colesterol? Stiati ca in fiecare an , aproape 500.000de persoane , in America , sufera de boli ale inimii? Unul din motivele care stau in spatele acestor imbolnaviri, este nivelul ridicat de colesterol din sange si din acest motiv existenta de tratamente colesterol , este indispensabila. Conform cercetarilor medicale , ... Read More »

Tratamente colesterol

flickrich / Foter Inainte sa incepi sa savurezi o ciocolata sau o prajitura cu ciocolata , poate vrei sa te opresti putin si sa afli cate ceva, legat de nivelul de colesterol din sange si despre tratamente colesterol. Colesterolul joaca un factor important in cauza aparitiei bolilor de inima , numarul unu, care aduce mortalitatea. Bucata de ciocolata pe care ... Read More »

Tratamente colesterol

mohammadali / Foter Colesterolul este o problema medicala cu care ne confruntam  si ne luptam , la un anumit moment, in vietile noastre, incercand diferite tratamente  colesterol, care sa ne ajute. Colesterolul este o substanta care exista in mod normal, in celulele organismului nostru , de care avem nevoie , pentru o buna functionare. Se actioneaza asupra nivelului de colesterol ... Read More »

Scroll To Top