Breaking News
You are here: Home / 2012 / octombrie

Monthly Archives: octombrie 2012

Solutii impotriva sforaitului

Chiar daca exista mai multe remedii de sforait , nu toate aceste remedii pot fi potrivite pentru fiecare, pentru ca in spatele sforaitului sunt probleme diferite care il cauzeaza. Cel mai important lucru este sa identifici cauzele propriului tau sforait si apoi sa aplici cel mai indicat remediu de sforait , care sa te elibereze de acest efect. In cele ... Read More »

Sforaitul – cauze si solutii

Unul dintre lucrurile care pot interveni intre tine si partenerul tau de viata , in timpul somnului , este sforaitul. Iti iubesteti partenerul foarte mult si nu ai vrea sa dai atentie unui lucru neimportant sau sa-I faci observatii , ca sa nu-l deranjezi . Dar lasa-ma sa-ti spun ceva , sforaitul poate sa fie o problema majora . Sforaitul ... Read More »

Cum scapi de sforait!

Sforaitul este o problema intalnita peste tot in lume , atat la barbati cat si la femei. Este neplacut sa ai un sot care sforaie, in fiecare noapte si s-a aratat ca in unele cazuri , acest aspect poate fi o cauza de divort. Este operatia cea mai buna alternativa ? Multi oameni tind sa actioneze si sa vada rezolvarea ... Read More »

Sforaitul si efectele lui asupra sanatatii

De obicei sforaitul se produce cand narile sunt astupate si aerul este impiedicat sa intre pe nas sau pe gura, sau atunci cand tesuturile se relaxeaza in timpul somnului si vibreaza la trecerea aerului prin caile respiratorii. Daca suferiti de alergii sezoniere sau infectii ale sinusurilor, atunci se poate produce sforaitul in timpul somnului. O alta cauza care provoaca sforaitul ... Read More »

Remedii pentru sforait

Una din cauzele cele mai comune ale sforaitului in timpul noptii , este legat de postura in care dormi. Este amuzant, sa vezi, ca o multime de oameni ,nu sunt constienti de acest lucru si mai amuzant este ca unii incearca sa elimine sforaitul, modificand aceasta postura si nu reusesc. Este relevand faptul, ca in momentul in care dormi intins ... Read More »

Spune nu sforaitului!

Te-ai intrebat adesea cum sa scapi de sfoait? Nu te mai ingrijora! Exista o sumedenie de procedee naturale , chirurgicale si nechirurgicale , care sa te ajute sa scapi de sforait. Ai nevoie doar sa alegi metoda cea mai indicata pentru tine , ca mai apoi sa incepi sa-I experimentezi beneficiile. De ce oamenii sforaie? Mai intai de a incepe ... Read More »

Tratament sforait

Din moment ce sforaitul este considerat a fi afectiunea cea mai mare a somnului , in ziua de astazi , un tratament sforait, cel mai  potrivit, se poate alege dintr-o gama larga de alte tratamente, care sa te ajute sa pui capat acestei disfunctii. Un tratament sforait , natural inseamna sa-ti tratezi obiceiurile neplacute , care ar putea fi cauzele ... Read More »

Stop sforait

Neal. / Foter Una din experientele neplacute si iritante , legate de momentul somnului, tine de sforait. Aceasta problema deranjanta , creeaza probleme nu doar pentru tine , ci si pentru partenerul tau. Sunt multe motive care stau la baza procesului de sforait, cel mai indicat este sa mergi intr-o clinica , unde sa fi monitorizat pe timpul somnului si ... Read More »

Tratament sforait

mudmucks / Foter Un Tratament  de sforait , inseamna mai mult, decat sa-ti inghioltesti partenerul sa se trezeasca si sa se opreasca din sforait, pentru cateva clipe, dar apoi sunetul vibratoriu , va reveni la loc, puternic, deranjandu-te , facandu-te sa te muti in alta camera , doar pentru a reusi sa te odihnesti corespunzator. Sforaitul poate duce la o ... Read More »

Tratament sforait

kk+ / Foter Cunosti care este rutina, cand te duci la culcare, la o anumita ora din noapte si pana sa te trezesti in dimineata, nasul si gura ta , incep sa faca mult zgomot , ca o tema dintr-un carnaval din parc si patenerul tau, iti sugereaza, la un moment dat , ca totusi trebuie sa faci ceva si ... Read More »

Scroll To Top