Breaking News
You are here: Home / Articole Medicale / candida / Candida -Informatii privind infectia cu candida

Candida -Informatii privind infectia cu candida

candida
sparktography / Foter

Infectia de candida este foarte des intalnita, mai exact, un procent de 75%  dintre femei,prezinta aceasta boala , macar o data in viata lor.

Infectia cu candida prezinta particularitati comune , la persoanele bolnave de diabet si de obezitate.

Infectia cu candida nu se limiteaza doar la apaitia ei, in interiorul gurii, poate aparea foarte bine in alte zone ale corpului, cauzand chiar eruptii, datorate scutecelor, la noii nascuti, pana la infectii vaginale , la femei.

Infectia cu candida apare mai des, daca sunt intrebuintate ,in mod repetat antibioticele, care ucid un numar mare din bacteriile, care traiesc in mod normal, in mucoasa membranelor si astfel numarul bacteriilor candida, se inmultesc in mod rapid.

Alaturi de acest efect, dat de antibiotice, se alatura si pilulele contraceptive, cremele pe baza de steroizi,schimbarile hormonale, amalgamul dental , care este toxic pentru organism, alte substante chimice  otravitoare , de la munca sau de acasa si nu in ultimul rand , stresul.

Stiati ca sistemul imunitar va poate fi afectat?

Infectia cu candida, va ajuta treptat  la scaderea sistemului imunitar.

Datorita acestui lucru, infectia cu candida, poate duce la o serie grava de alte boli, cum este cancerul, diabetul, daca este lasata netratata.

Infectia cu candida poate conduce la tulburari emotionale , sau probleme mentale.

Multe femei  se plang in mod constant ,de simptome imaginare de boala, pentru care doctorii le prescriu , antidepresive, care nu doar ca le inrautatesc situatia , dar le conduce la o scadere a respectului  si valorii de sine.

Nu exista o medicatie bine definita, in ceea ce priveste infectia cu candida.

Antibioicele si steroizii  doar vor inrautatii lucrurile. Sunt alte remedii naturale , mult mai eficace in vindecarea de candida.

Oricum, orice  remediu natural, este mult mai eficient , daca incepi procesul de vindecare , cu lucruri bazice si pas cu pas.

Te sfatuiesc sa incepi chiar de azi , o noua dieta alimentara , sanatoasa , cu o igiena mai severa , cu exercitii fizice , toate sa te aduca la o stare de bine.

About Carmen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top