Breaking News
You are here: Home / Articole Medicale / candida / Candida si alcoolul

Candida si alcoolul

Stiati ca alcoolul si candida au anumite conexiuni? Aflati astazi, de ce alcoolul nu este bun, in cazul infectiilor cu candida si o face chiar sa creasca, si de ce ar trebui sa te ingrijoreze, consumul de alcool , in momentul in care candida, incepe sa se raspandeasca  in organism. Candida albicans este o familie de fungi, care traieste in organismul uman, pe piele, in sistemul digestiv, in tractul intestinal, in vagin, la femei.

pahar-cu-vin

Candida se inmulteste, cand bacteriile din flora intestinala  au fost afectate , distruse ,prin luarea repetata de antibiotice , pilule de contraceptie, antiinflamatoare.

 In ce mod candida si alcoolul merg mana in mana?

Simplu. Pentru ca unul din produsele care aduc drojdii fermentate in organism , este alcoolul.

Nu doar atat , dar toxicitatea adusa asupra ficatului este distrugatoare, pentru ca alcoolul creeaza concentratii mari de  acetaldehide.

Aceasta substanta chimica este extrem de periculoasa.Acum doar incearca sa-ti imaginezi , cum organismul tau poate fi in stare sa creeze aceasta substanta chimica, zi de zi, asaltand ficatul , in mod repetat.

Acesta este motivul pentru care suferinzii de candida prezinta simptomele de oboseala, pe care in mod normal , o persoana sanatoasa nu le-ar resimti.

In plus poti sa prezinti si alte simptome care sa te duca la stres si la scaderea sistemului imunitar ,in tot corpul si mai ales in ficat.

Daca inca mai bei alcool, aceasta este o mare insulta pe care ti-o aduci tie insuti.

Nimeni nu ar trebui sa bea alcool in cantitati ,care le-ar produce probleme medicale.

Dar chiar si in cantitati reduse, pentru o persoana care prezinta infectia de candida in organism, acest lucru poate cauza mari neplaceri.

Adesea alcoolul aduce mari probleme, suferinzilor de candida, la nivelul ficatului, din moment ce ficatul lor este suprasolicitat  si deja nu mai poate lucra la capacitatea normala.

About Carmen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top