Breaking News
You are here: Home / Articole Medicale / candida / Candida si probioticele

Candida si probioticele

Probioticele sunt suplimente alimentare care contin microorganisme, care sunt benefice, pentru organismul uman. S-au aratat a fi necesare,  suferinzilor de candida,repopuland organismul, cu bacterii bune si ajuta candida sa o tina sub control.

probiotics

Aceste probiotice ajuta organismul cu multe vitamine, bioten, vitamina B6, acid folic si niacin. Ajuta organismul in procesul de digestie si ajuta femeile in combaterea infectiilor vaginale.

Probioticele sunt cunoscute , in a ajuta, la secretia acidului lactic si acidului acetic, in intestine ,vagin, eliminand bacteriile daunatoare. Aceste bacterii benefice, aduc niste enzime in organism, care sunt cheia incetarii, dezvoltarii candidei.Aceste probiotice trebuiesc luate in timpul mesei.

Bacteriile care traiesc in colon, au o functie vitala in organismul uman.Aceste bacterii ajuta organismul uman, aparandu-l in cazul anumitor atacuri parazitare.

Principala cauza in folosirea probioticelor este de a ajuta organismul sa se puna pe picioare.De asemenea , s-a dovedit ca aceste probiotice, ajuta in prevenirea cancerului de colon, a diferitilor virusi si bacterii.

Tratamentul cu probiotice pentru candida

Acesta poate fi prescris si celor bolnavi, de infectii ale tractului vaginal.

Un efect mult mai cunoscut si detaliat in ceea ce priveste ajutorul dat de probiotice, se va vedea in anii ce urmeaza.

Iaurtul natural este cunoscut, ca fiind cea mai buna terapie probiotica.Femeile au invatat ca cea mai buna alimentatie, dupa un tratament cu antibiotice, este sa iei  cateva cupe de iaurt.

Iaurtul prezinata aceleasi culturi de bacterii, care traiesc in stomac si intestine si ajuta impotriva atacului de candida.

Adaugand iaurtul in dieta zilnica , s-a dovedit scaderea problemelor intestinale, a diariei, a problemelor vaginale. Este stiut, ca acesta ajuta si in sporirea sistemului imunitar.

Suferinzii de candida ,care incep tratamentul cu probiotice, trebuie sa fie pregatiti pentru cateva zile , existand posibilitatea aparitiei durerilor abdominale .

Acesta este inca un tratament controversat, asa ca nu incepe sa iei de unul singur, fara sa fi facut o viziata medicala mai intai.

Tratamentul cu probiotice este folosit de multe persoane , dar daca acesta functioneaza pentru unul , asta nu inseamna ca poate functiona pentru toti.

Pastrand un jurnal cu simptomele, pe care le prezentati, este o modalitate excelenta, de a lucra impotriva candidei.

About Carmen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top