Breaking News
You are here: Home / Articole Medicale / candida / Candida-Spune nu candidei albicans

Candida-Spune nu candidei albicans

In mod cert , numele de candida albicans, ar fi un nume bun, pentru un fel de mancare oriental. Dar credeti-ma , in momentul in care descoperi, ceea ce este candida albicans, cu adevarat, te vei gandi ,de doua ori ,daca aceasta poate fi o mancare delicioasa orientala. Candida albicans este una din multele specii de fungi.Ca nici o alta specie, aceasta creste intr-un mod foarte natural.

candida-albicans

Conform anumitor cercetari medicale , un procent de 80% din populatie, sufera de prezenta bacteriei candida albicas in organismul lor.

Dar apar cazuri cand aceasta se dezvolta foarte mult si apare infectia , care se numeste candidoza.

Numele de candidoza poate suna bine,dar fungii cresc , se multiplica rapid, in diferite parti ale corpului, in gura, in tractul gastrointestinal si chiar in vagin, in general caracterizat prin iritatii, pruit si discomfort.

Credeti ca atacul candidei este o amenintare mica in comparatie cu alte tipuri de infectie?

Daca da, atunci sa stiti ca va inselati.Exista o forma cronicizata a candidozei, cauzata tot de Candida albicans, care este cu adevarat o amenintare asupra vietii. Aceste conditii sunt cunoscute ca fiind  infectii de candida, produse in mod sistemic.

Aici , candida patrunde prin tractul intestinal si se amesteca cu sangele din vene.

Ce presupune oare acest lucru?Asta arata ca fungii se vor raspandii mai rapid in organism, in orice parte a lui,din moment ce sa afla chiar in sange.

Acesta este motivul ,care o ajuta sa se cronicizeze.Infectia poate apoi sa apara in oricare alta parte a corpului.

Cel mai nesabuit scenariu, este acela cand infectia, este lasata netratata. Candidozele, chiar si cele care nu sunt provocate de candida albicans , pot fi tratate, prin folosirea medicamentelor impotriva fungilor.

Din moment ce candida  apartine regatului de fungi , va reactiona in mod pozitiv la medicamentele destinate eliminarii acestora.

Totul este sa nu luat antibiotice , in special cand prezentati candidoze sistemice, ati face doar sa inrautatiti situatia. Ar putea chiar sa va scurteze viata. A lua antibiotice , inseamna  sa  le creezi un mediu propice, favorabil dezvoltarii lor.

Presupun, ca acum, sentimentul ca numele de Candida albicans , ar putea fi o delicioasa mancare orietala, a fost spulberat.

Si chiar daca in viitor se va inventa vreun preparat gastronomic cu acest nume, sper sa nu-l refuzati sa-l incercati.

About Carmen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top