Breaking News
You are here: Home / Articole Medicale / candida / Tratare candida – Idei pentru micul dejun

Tratare candida – Idei pentru micul dejun

tratare candida
Darwin Bell / Foter

Actiunea de tratare candida poate incepe chiar de la micul dejun.

Nu este un secret ca micul dejun este masa cea mai importanta din zi.

In timp ce lipsa micului dejun, sau a unuia necorespunzator , poate aduce aparitia durerilor de cap, a problemelor de digestie, a unei stari de oboseala generala, in schimb , un mic dejun corespunzator, va aduce o buna functionare a creierului, marind aportul de energie in corp si poate fi si o modalitate de tratare candida.

Pentru ca semnele de oboseala si dificultatea de concentrare, sunt cele mai comune simptome ale candidei, este important sa ai o nutritie corespunzatoare, chiar la prima masa a zilei.

Chiar daca ai timp sa-ti pregatesti micul dejun ,chiar in dimineata respectiva, sau in seara precedenta, privind meniul, ca pe un lucru vital pe care trebuie sa-l incepi zilnic, acest lucru ,te ajuta ca sa-ti faci o lista a prioritatilor si sa adaugi alimente cat mai indicate pentru tratare candida.

Multe  studii au aratat ,ca lipsa timpului este invocata de un numar mare de persoane, care se plang , ca sar peste micul dejun, pentru ca nu au destul timp, ca sa faca un dus, sa-si spele dintii, sa-si gaseasca sosetele potrivite, inainte de a iesi din casa , de dimineata.Aceasta se intampla, deoarece, ei dau o prioritatea totala , asupra acestor aspecte.

Uneori te poti simtii ca ai restrictii , pentru ca nu poti sa-ti iei obisnuita cupa cu cereale de dimineata,care este  combinatia cea mai prietenoasa pentru infectia de candida.

Cand o persoana incepe sa realizeze cat de important este micul dejun, pentru a duce organismul catre anumite performante si sa fie sanatos, vor incepe sa dea prioritate acestui aspect.

Tipuri de meniuri propice pentru micul dejun, care sa va jute sa va puneti  pe picioare.

Bundinca de orez-continut-orez , lapte fara zahar, sau lapte fara soia, scortisoara.

Iaurt cu fructe de padure, capsuni , zmeura, mure, afine.

Paine cu germeni de grau, cu unt de arahide.

Va doresc  pofta buna , la noul  mic dejun .Savurati-l cu placere.

About Carmen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top