Breaking News
You are here: Home / Articole Medicale / colesterol / Remedii naturiste colesterol

Remedii naturiste colesterol

remedii naturiste colesterol
Paleo-Crossfit-Omnivore-Lowcarb-NonVegan-Meat-Diet / Foter

Remediile naturiste colesterol, sunt la indemana oricarei persoane si pot fi gasite peste tot , oriunde te-ai afla .

Inainte de a apela la aceste remedii naturiste pentru colesterol, trebuie sa te documentezi si sa inveti cate ceva despre acesta.

Cauzele maririi nivelului de colesterol din sange sunt multiple si de multe ori este vorba de o mostenire  genetica si poate determina, o crestere a nivelului de colesterol din sange, cat si o eliminare deficitara a anumitor substante din organism.

Multi oameni considera ca valorile ridicate ale colesterolului din sange sunt datorate unei diete inadecvate, a unui stil de viata sedentar, a obezitatii, insa, aceasta mostenire genetica este extrem de importanta.

Aceasta este cea mai plauzibila explicatie , pentru care persoanele, care mentin diete stricte si exercitii fizice regulate ,totusi se lupta pentru a mentine valori normale ale colesterolului, dezvoltand chiar probleme de inima.

Valorile ridicate de colesterol ,mai pot fi o consecinta ,a unui anumit factor de risc cum este:inactivitatea psihica, obezitatea,  varsta, sexul, o dieta proasta, mostenirea genetica.

Valori ridicate ale colesterolului prezente la orice varsta.

Recent s-a observat la copii in varsta de 10 ani ,care au fost diagnosticati cu probleme de inima si cu valori ridicate ale colesterolului, nivelul acestuia , marindu-se proportional cu varsta.In acest caz este nevoie de o atenta observatie medicala si pe langa remedii naturiste de colesterol, trebuie folosita o medicatie specifica.

Barbatii sunt mai mult predispusi la valori ridicate ale colesterolului , insa si femeile pot suferi de probleme de inima, ca o consecinta a nivelului ridicat al colesterolului.

Daca barbatii sunt predispusi la boli de inima, in jurul varstei de 40 de ani, in schimb la femei , acest prag este in jurul varstei de 50 de ani, inainte si dupa instalarea menopauzei.

Persoanele care prezinta valori ridicate ale colesterolului si au o istorie de familie, in ceea ce priveste existenta bolilor de inima , trebuie sa colaboreze cu medicul si sa urmeze prescriptiile acestuia , concomitent cu o noua dieta limentara, exercitii fizice , facute in mod regulat , in ordine de a prevenii o serie de complicatii.

Dintre remedii naturiste pentru colesterol , cele mai cunoscute sunt:usturoiul, ceapa, uleiul de oregano, extractul din seminte de grefa, semintele de coriandru

About Carmen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top