Breaking News
You are here: Home / Articole Medicale / colesterol / Remedii naturiste colesterol

Remedii naturiste colesterol

remedii naturiste colesterol
adaduitokla / Foter

Aveti problema nivelului ridicat de colesterol din sange si cautati  remedii naturiste pentru colesterol, pentru a incerca sa-l reduceti?

Remediile naturiste pentru colesterol ,folosite de acasa sunt menite sa scada nivelul de colesterol si sa preintampine atacul de inima.

Va prezint mai jos, o serie de remedii naturiste , care sa va ajute sa va scada colesterolul.

Guggul- este unul din remediile naturise  , foarte eficient, in caz de obezitate , in stari artritice, reduce nivelul grasimilor , a colesterolului, a tensiunii,a toxinelor , regenereaza toate tesuturile corpului.

Curcumin –  este extras din radacina plantei Curcuma longa sau sofranul si este un puternic antiinflamator natural , cu efect antiviral , anticancer si are rol in reducerea nivelului de colesterol din sange.

Policosanol-este un produs natural ce contine alcooli alifatici,  compusi izolati din tulpina trestiei de zahar si are un rol important in reducerea colesterolului , blocand formarea colesterolului in ficat.

Acesta regleaza valorile colesterolului total , ale LDL-colesterolului  si ale trigliceridelor , creste vitatlitatea si rezistenta organismului la stres.

Acid pantotenic -este de asemenea o substanta promitatoare in reducerea colesterolului din organism.

Acidul pantoteic este un component al coenzimei A, actioneaza cu enzime , pentru a aduce si accelera reactiile chimice din organism.

Usturoiul-face si el parte din remediile  naturiste , indicate in tratarea colesterolului,are efect in scaderea colesterolului total, a LDL colesterolului si pare sa creasca nivelul de HDL colesterol, scade tensiunea si previne aparitia bolilor de inima.

Proteinele din soia-ajuta la scaderea colesterolului total , a LDL colesterolului , a trigliceridelor.

Populatia Japoniei , unde dieta cu proteine din soia este foarte folosita , aduce multe beneficii, populatia  din aceasta tara,prezinta un procent scazut, al bolilor de cancer , boli de inima, sau un nivel ridicat de colesterol.

Ierburile sau alte remedii naturiste pentru colesterol , folosite in casele voastre , sunt cele mai indicate de catre specialistii holistici.

About Carmen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top