Breaking News
You are here: Home / Articole Medicale / colesterol / Tratament colesterol

Tratament colesterol

tratament colesterol
Arend Jan Wonink / Foter

Nivelul ridicat de colesterol poate sa fie fatal pentru organism si pentru a nu lasa acest lucru sa-si spuna cuvantul, alegerea cat mai grabnica a unui tratament colesterol devine prioritara.

Pentru ca nu sunt simptome specifice, care sa indice acest lucru, de regula oamenii nu dau mare importanta acestui fapt.

Si asta este o mare greseala. Vedeti chiar daca nu sunt simptome specifice , totusi pericolul este destul de mare , in momentul in care valorile colesterolului cresc.

Un prieten de-al meu, cu varsta sub 30 de ani, tocmai si-a facut un examen de sange , pentru a vedea nivelul de colesterol  si a fost surprins sa vada ca a fost diagnosticat cu un nivel ridicat de colesterol.

Vreau sa va arat cu acest lucru , ca  nu trebuie sa aveti o varsta matura , ca sa inregistrati un nivel ridicat de colesterol in sange, ca sa va ganditi la ce tratament colesterol sa abordati.

Ma credeti sau nu , acest prieten al meu este membru al unei sali de sport , unde se duce cu regularitate. Acest lucru demonstreaza ,ca exercitiul fizic facut totusi intr-un mod regulat este doar o mica  parte , care te ajuta sa fi sanatos, cealata parte, depinzand de dieta zilnica pe care o mananci.

Adevarul este ca prietenului meu ii place sa manance si este un mare consumator, ca multi dintre noi, de grasimi si colesterol.

Ce este colesterolul?

Daca inca nu stiti, colesterolul este o substanta grasa, care circula prin vasele de sange si care in mod normal este sintetizata de ficatul nostru.

Unele persoane dintre voi, cat si eu , mentin valorile colesterolului la un nivel saczut , fiind atent la alimentele pe care le mananc, sa nu fiu nevoit sa aplic vreun tratament colesterol.

Asa cum si prietenul meu a fost diagnosticat cu un nivel ridicat de colesterol, exista posibilitatea ca sa te simti bine , ne existand vreun simptom sau vreo durere.

Intrebarea pusa de unele din cunostintele mele este:poate fi un lucru atat de comun , atat de daunator pentru sanatatea organismului meu?

Din pacate , raspunsul la aceasta intrebare , este , da , se poate!

Desi colesterolul este produs in mod normal de ficatul nostru , valorile prea mari ale acestuia , pot duce la aparitia bolilor cardiovasculare si trebuie sa preintampini acest lucru printr-o dieta corespunzatoare , sau daca deja problema s-a agravat, cu un tratament colesterol.

Chiar daca in zilele de astazi sunt numeroase tratamente medicale impotriva bolilor cardiovasculare, totusi , procentul persoanelor care au murit din acest motiv, atat barbati cat si femei, este destul de mare.

Totusi puteti sa-i inversati pozitia,coborandu-l la un nivel normal , totul depinzand de motivatia dumneavoastra interioara, de dorinta de a va schimba stilul de viata

About Carmen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top