Breaking News
You are here: Home / Articole Medicale / colesterol / Tratament colesterol

Tratament colesterol

tratament colesterol
nyuudo / Foter

Nivelul colesterolului din sange s-a dovedit a fi un risc major, in dezvoltarea bolilor de inima si pentru a nu lasa acest lucru sa se intample , trebuie sa fii atent la dieta alimentara pe care o ai si la ce tratament colesterol folosesti , daca este cazul.

Un factor de risc este o conditie, care creste sansa de a face boala si facand boala existenta unui tratament colesterol este inevitabila.

Indiferent de varsta , sex, nivelul colesterolului poate fi modificat .

Nivelul ridicat al colesterolului poate fi scazut, prin schimbarea stilului de viata, a dietei , prin suplimente sau prin medicamente prescrise de medic.

Medicamentele care s-au dovedit a reduce nivelul colesterolului din sange , au scazut si riscul bolilor cardiovasculare si cel al atacului de inima.

Excesul de colesterol din sange , duce la vascozitarea acestuia, la depunerea pe peretii arterelor si a vaselor , a unor plagi , care incep sa obtureze traseul normal al sangelui si sa-l impiedice sa ajunga in mod normal catre inima, creier, tesuturi si alte organe.

Va puteti imagina cam cum arata , doar gandindu-va putin ,la sifonul de sub chiuveta din bucatarie si ce se intampla, daca acesta  s-ar infunda.

Odata cu circulatia sangelui prin vasele de sange , este transportat si oxigenul si cand aceasta circulatie este impiedicata, intervine durerea de piept , numita angina, sau atacul poate surveni la cap , in cazul in care anumite artere sunt blocate in acea zona.Nu asteptati sa se intample acest lucru , mergeti repede la doctor si cereti sfatul pentru un tratament colesterol ,cat mai potrivit pentru voi.

Nivelul ridicat de colesterol din sange

Nivelul ridicat de colesterol din sange , nu prezinta simptome , asa ca sunt o sumedenie de oameni care nu stiu despre nivelul de colesterol din organismul lor.

Chiar daca faceti parte dintre persoanele care au avut un atac de inima , este important sa mergeti sa va faceti un examen ,si sa incepeti un tratament colesterol, pentru scaderea nivelului , in cazul in care il aveti ridicat, sa fiti siguri ca nu o sa-l mai faceti si pe cel de-al doilea atac.

Un nivel sacazut de colesterol in sange este important pentru orice persoana, fie ca este la varsta  tanara, medie, sau in etate si  indiferent de sexul pe care il are.

Inainte sa va faceti testul colesterolului , este indicat sa nu mancati  sau sa beti apa sau cafea, cu 8-12 ore inainte .

About Carmen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top