Breaking News
You are here: Home / Articole Medicale / colesterol / Tratamente colesterol

Tratamente colesterol

tratamente colesterol
Stephen Cummings / Foter

Alimentele pot fi considerate ca fiind niste medicamente care sa actioneze ca in cazul unor  tratamente colesterol.

Acest lucru depinde de o serie de factori.Substantele minerale si vitaminele, de care corpul nostru are nevoie, sunt obtinute, in functie de produsele pe care le mancam si de  bauturile pe care le bem.

Daca o persoana se alimenteaza in mod corespunzator, poate sa preintampine o serie de probleme medicale, cum este cancerul , bolile de inima, tensiunea mare, colesterolul ridicat.

Pentru ca alimentele sa se comporte ca un medicament, acestea ar trebui sa reduca riscul , la anumite probleme, ce pot surveni in timpul vietii ,sau  chiar sa le vindece.

Colesterolul se intalneste in toate alimentele de origine animala  si este transportat prin intermediul sangelui , in asociatii moleculare , cu lipoproteinele.

Daca vreti sa aveti valori ale colesterolului , normale , este indicat sa tineti un regim alimentar ,cat mai bogat in fibre, cu uleiuri vegetale, fructe, legume, cereale. Acestea vor ajuta la digestie,  reducand riscul aparitiei constipatiei.

Ca si tratamente colesterol , in functie de fiecare persoana, puteti opta sa folositi urmatoarele produse: omega 3,cholestone,nopalin.

De asemenea este stiut efectul cepei , in scaderea colesterolului din sange , daca obisnuiti sa mancati zilnic, cel putin o jumatate de ceapa.

Bolile de inima sunt asfel reduse , in momentul mentinerii colesterolului scazut, fara posibilitatea ca acesta ,sa se depuna pe vasele de sange.

In ceea ce priveste ficatul si rinichii , alimentatia cu un continut scazut de proteine, duce  la o functionare mai buna , a acestora.

Beneficiile rezultatea dintr-un regim sanatos , nu pot fi considerate ca un remediu vindecator, cand o peroana deja prezinta  o boala care ii ameninta viata.

O asfel de persoana trebuie sa asculte si sa urmeze in permanenta , evaluarile si prescriptiile medicale.

Alimentatia , dietele , nu trebuiesc considerate , ca fiind substituente in tratamente colesterol, ale vaccinurilor, antibioticelor , sau ale altor pastile , in lupta organismului cu boala.

About Carmen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top