Breaking News
You are here: Home / Articole Medicale / colesterol / Consumul de nuci intinereste

Consumul de nuci intinereste

Paulie “Walnuts” Gaultieri, acolitul lui Tony Soprano, a fost intotdeauna frenetic in legatura cu sanatatea lui. Clar, el nu avea idee ca porecla lui era o fantana de tinerete!

nuci

Consumul a 50 g de miez de nuca zilnic s-a dovedit a face vasele de sange mai flexibile (un semn de sanatate a inimii), imbunatateste nivelul de colesterol si ajuta presiunea arteriala, controleaza nivelul de glucoza si de insulina.

Pe scurt, va poate face mai sanatosi, mai fericiti, va protejeaza inima, creierul, viata sexuala, rinichii si va face pielea sa straluceasca de tinerete!

Dar, nu numai miezul de nuca va ajuta sa dobanditi tineretea. Un mega studiu care a urmarit rezultatele a 25 de teste clinice privind consumul zilnic a 50 de grame de nuci, alune de padure, arahide, fistic sau migdale, au scazut colesterolul cu 5%, reduce nivelul crescut de LDL (“colesterolul rau”) cu mai mult de 7% si imbunatateste nivelul de HDL (“colesterolul rau”) cu 8%.

  • 50-80 de grame de fistic pe zi scade nivelul de colesterol dupa numai o luna
  • Consumul zilnic de migdale mentine nivelul HDL, in timp ce scade nivelul LDL cu 19%
  • O mana de alune de padure zilnic indeparteaza riscul de boli de inima si va ajuta impotriva anumitor tipuri de cancer si dementei.

About AdrianM

Comments are closed.

Scroll To Top