Breaking News
You are here: Home / Articole Medicale / tulburari de somn / Sforaitul

Sforaitul

sforaitul
fallsroad / Foter

Sforaitul poate fi o problema chinuitoare si un procent de 50 % din populatia globului se confrunta cu acest lucru.

Cainii si pisicile ,urmatoarele victime , generand sforaitul!

Sforaitul poate deveni la un moment dat, chiar un fel de arma biologica.

Din fericire bine ca sforaitul nu produce moartea , insa prezinta un risc , in spatele caruia se pot ascunde anumite probleme medicale , de care unele persoane nu sunt constiente.

Daca faci parte din persoanele care sforie usor si ocazional , nu este nevoie sa-ti faci probleme. Chiar si copii au tendinta sa sforaie din cand in cand.

Daca sforaitul tau devine ceva natural si este infiorator de tare , atunci poate fi o problema mare chiar si pentru persoana , care este nevoita sa doarma langa tine.

Ce se poate ascunde in spatele sforaitului?

Sforaitul care este insotit de gafait , sufocare, pauze in respiratie , este o problema de sanatate  , care poate fi asociat cu o oprire a inimii, si o presiune ridicata a sangelui.

Sunt sute de produse pe piata , pe care exista scris “remediu de sforait”, dar in realitate , nu exista niciun remediu, care sa fie folosit in parte , pentru fiecare persoana care sforaie.

Desigur , poti sa incerci diferite spreiuri, tablete , vreo procedura medicala , care sa te faca sa nu mai sforai , sau poti urma unul din remediile naturale folosite impotriva sforaitului.

De regula, barbatii care sunt supraponderali , pot dezvolta cel mai adesea aceasta problema, a sforaitului.A sforai este ca si cand ai invata cum sa dansezi. Cu cat o faci mai mult , cu atat devi mai bun!

De aceea este important sa previi sforaitul ,sa nu se inrautateasca .

Cel mai simplu lucru de facut, este sa incerci  produsele naturale impotriva sforaitului. De asemenea , schimbarea pozitiei in care dormi , te poate ajuta.

A continua sa dormi pe spate, acest lucru iti poate inrautati sforaitul.

Daca esti supraponderal , pierzand excesul de greutate, te poate ajuta sa diminuezi sau sa  elimini complet, sforaitul.

De asemenea , alte cauze cunoscute ca fiind producatoare de sforait sunt fumatul si alcoolul.

Un lucru cel mai eficient , pentru inlaturarea sforaitului, poate sa fie schimbarea stilului de viata , daca va este greu sa renuntati la aceste vicii , nu veti reusi sa spuneti la revedere, sforaitului.

About Carmen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top