Breaking News
You are here: Home / Stiri de top din sanatate / Spune nu sforaitului!

Spune nu sforaitului!

Te-ai intrebat adesea cum sa scapi de sfoait? Nu te mai ingrijora!

Exista o sumedenie de procedee naturale , chirurgicale si nechirurgicale , care sa te ajute sa scapi de sforait.

Ai nevoie doar sa alegi metoda cea mai indicata pentru tine , ca mai apoi sa incepi sa-I experimentezi beneficiile.

De ce oamenii sforaie?

Mai intai de a incepe un tratament de sforait trebuie sa depistezi de ce sforai . Motivele sunt variate.

Conform cercetarilor de ultima ora , a reiesit , ca barbatii sforaie intr-un procent de 40%, fata de femei care sforaie , intr-un procent de 30%.

Procesul de sforait poate fi cauzat de o serie de disfunctii , de alergii, blocari sau infectii ale sinusurilor , anumite medicamente, de consumul alcoolului, de obezitate.

Sforaitul poate cauza probleme la nivel de cuplu, prin deranjul nocturn , produs partenerului de viata , prin aparitia iritatiei, oboselii, marirea tensiunii articulare .

Cunosc pe cineva care era cat pe ce sa-si paraseasca sotul din cauza acestei probleme.

Vestea buna este ca se gasesc o sumedenie de tratamente care sa te ajute sa scapi de sforait

Proceduri nonchirurgicale ,pentru a scapa de sforait.

Procedurile nonchirurgicale sunt cele mai simple metode si pentru ele nu trebuie sa ai nevoie de prescriptia medicala, sunt mai putin costisitoare .

Cateva din aceste produse sunt:spreiurile de gat, care contin anumite uleiuri destinate sa lubrefieze zona gatului si care sa reduca actiunea de vibrato din timpul somnului, spreiurile saline, care actioneaza in curatarea sinusurilor, dilatatoarele nazale, pernele terapeutice.

Procedura chirurgicala

Procedura chirurgicala poate sa fie dureroasa , atat din punct de vedere fizic , cant si banesc. Aceasta operatie consta , in indepartarea tesutului in exces , situat la gat , faringe si amigdale.

Inainte de a alege o asemenea procedura chirurgicala va sfatuiti sa incercati unul din tratamentele naturale si chiar o schimbare  a modului de viata , in ceea ce priveste alimentatia, exercitiile fizice , care pot, pentru unele persoane, sa elimine complet, problema legata de sforait.

About Carmen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top