Breaking News
You are here: Home / Articole Medicale / candida

Category Archives: candida

Feed Subscription

Candida si alcoolul

Stiati ca alcoolul si candida au anumite conexiuni? Aflati astazi, de ce alcoolul nu este bun, in cazul infectiilor cu candida si o face chiar sa creasca, si de ce ar trebui sa te ingrijoreze, consumul de alcool , in momentul in care candida, incepe sa se raspandeasca  in organism. Candida albicans este o familie de fungi, care traieste in ... Read More »

Candida si probioticele

Probioticele sunt suplimente alimentare care contin microorganisme, care sunt benefice, pentru organismul uman. S-au aratat a fi necesare,  suferinzilor de candida,repopuland organismul, cu bacterii bune si ajuta candida sa o tina sub control. Read More »

Candida-Spune nu candidei albicans

In mod cert , numele de candida albicans, ar fi un nume bun, pentru un fel de mancare oriental. Dar credeti-ma , in momentul in care descoperi, ceea ce este candida albicans, cu adevarat, te vei gandi ,de doua ori ,daca aceasta poate fi o mancare delicioasa orientala. Candida albicans este una din multele specii de fungi.Ca nici o alta ... Read More »

Candida-Infectia cu candida va creeaza probleme ale tiroidei?

KevinLallier / Foter Candida albicans este o familie de fungi, care traieste in organismul uman, pe piele, in sistemul digestiv, in tractul intestinal, in vagin, la femei. In conditii normale, candida este inofensiva , dar in momentul in care organismul isi pierde echilibrul , candida incepe sa se multiplice , fara control , cauzand multiple si severe probleme. Aceasta nu ... Read More »

Candida -Informatii privind infectia cu candida

sparktography / Foter Infectia de candida este foarte des intalnita, mai exact, un procent de 75%  dintre femei,prezinta aceasta boala , macar o data in viata lor. Infectia cu candida prezinta particularitati comune , la persoanele bolnave de diabet si de obezitate. Infectia cu candida nu se limiteaza doar la apaitia ei, in interiorul gurii, poate aparea foarte bine in ... Read More »

Candida

AJC1 / Foter Candida albicans este un fung, care traieste in organismul uman , in tractul intestinal si vagin. Problema survine, in momentul in care candida albicans, incepe sa creasca necontrolat de mult. Aceasta poate cauza, apoi, o infectie vaginala, ale caror manifestari sunt pruitul, disconfortul, usturimea sau senzatia de arsura , in momentul urinarii. Intrebarea este daca aceasta infectie, ... Read More »

Tratament candida-Remedii naturale impotriva infectiei cu candida- Informatii necesare , pentru o vindecare urgenta

Muffet / Foter Orice  tratament candida  natural, este mult mai eficient , daca incepi procesul de vindecare , cu lucruri bazice. Pasii pe care ii recomand , in remedierea infectiei produse de candida , ii prezint in cele ce urmeaza. 1 Adopta o dieta fara zaharuri si cu un procent scazut de carbohidrati. Candida se hraneste pe zaharuri, poti sa ... Read More »

Tratament candida-Cheille vindecarii de Candida albicans

devlyn / Foter Cu un tratament candida  indicat si o dieta de curatare si de schimbare a stilului de viata,candida albicans poate fi indepartata in aproape doua luni, doar daca, nu sunt alte cauze necunoscute. Oricum trebuie sa te pazesti de urmatoarele aspecte, ca sa  poti  fi capabil sa te vindeci si sa fii sanatos. Cresterea foarte excesiva a candidei ... Read More »

Tratament candida

Βethan / Foter In zilele noastre, numarul infectiilor cu candida a crescut si sunt o sumedeni de persoane care cauta un tratament candida. Organismul uman se poate confrunta cu o sumedenie de probleme, bolile  pielii , fiind cele mai enervante dintre ele. Pielea este expusa la o serie de bacterii, fungi , alte microorganisme, care incearca sa distruga sistemul imunitar ... Read More »

Scroll To Top