Breaking News
You are here: Home / Articole Medicale / nutritie

Category Archives: nutritie

Feed Subscription

Mituri nutritionale care dauneaza sanatatii

Untul, ouale, sarea si ciocolata au fost considerate, de-a lungul anilor, alimente negative intr-o dieta de catre doctorii care sustineau ca maresc riscul de boli de inima, colesterol ridicat si atac cerebral. Dar aceste supozitii sunt gresite si duc la alegerea unor alimente nesanatoase. Read More »

10 alimente impotriva diabetului

Diabetul a ajuns la proportii epidemice in lume. Daca acesta ar fi o boala transmisibila, ar fi considerat in fapt o epidemie. In orice caz, este cu adevarat o criza. Read More »

6 alimente impotriva oboselii

Multi doctori sustin ca pacientii lor se plang, cel mai adesea, de oboseala. Lipsa de energie poate fi o problema persistenta si care poate fi cauzata de mai mai multi factori, printre care de o dieta nepotrivita. O dieta saraca iroseste energia, in timp ce una echilibrata pe baza de nutrienti poate mari nivelul de energie. Read More »

Ceaiul ajuta la pierderea in greutate, opreste cancerul

Zeci de noi studii au arata ca ceaiul ar putea fi cea mai sanatoasa alegere din categoria de bauturi. Acesta ajuta la pierderea in greutate, previne progresia cancerului si a altor boli cronice, poate chiar imbunatati dispozitia. Read More »

Metode de gatit care combat cancerul

Modul in care prepari brocoli si legumele inrudite le poate altera calitatile potentiale impotriva cancerului. Read More »

Afinele salbatice previn diabetul!

Fani ai afinelor, bucurati-va. Noi cercetari arata ca dieta cu aceste fructe dulci si nutritive ajuta la prevenirea diabetului si, de asemenea a bolilor de inima. Read More »

Consumul de nuci intinereste

Paulie “Walnuts” Gaultieri, acolitul lui Tony Soprano, a fost intotdeauna frenetic in legatura cu sanatatea lui. Clar, el nu avea idee ca porecla lui era o fantana de tinerete! Read More »

Scroll To Top