Breaking News
You are here: Home / Tag Archives: candida

Tag Archives: candida

Feed Subscription

Candida si alcoolul

pahar-cu-vin

Stiati ca alcoolul si candida au anumite conexiuni? Aflati astazi, de ce alcoolul nu este bun, in cazul infectiilor cu candida si o face chiar sa creasca, si de ce ar trebui sa te ingrijoreze, consumul de alcool , in momentul in care candida, incepe sa se raspandeasca  in organism. Candida albicans este o familie de fungi, care traieste in ... Read More »

Candida si probioticele

probiotics

Probioticele sunt suplimente alimentare care contin microorganisme, care sunt benefice, pentru organismul uman. S-au aratat a fi necesare,  suferinzilor de candida,repopuland organismul, cu bacterii bune si ajuta candida sa o tina sub control. Read More »

Candida-Spune nu candidei albicans

candida-albicans

In mod cert , numele de candida albicans, ar fi un nume bun, pentru un fel de mancare oriental. Dar credeti-ma , in momentul in care descoperi, ceea ce este candida albicans, cu adevarat, te vei gandi ,de doua ori ,daca aceasta poate fi o mancare delicioasa orientala. Candida albicans este una din multele specii de fungi.Ca nici o alta ... Read More »

Candida-Infectia cu candida va creeaza probleme ale tiroidei?

KevinLallier / Foter Candida albicans este o familie de fungi, care traieste in organismul uman, pe piele, in sistemul digestiv, in tractul intestinal, in vagin, la femei. In conditii normale, candida este inofensiva , dar in momentul in care organismul isi pierde echilibrul , candida incepe sa se multiplice , fara control , cauzand multiple si severe probleme. Aceasta nu ... Read More »

Candida -Informatii privind infectia cu candida

sparktography / Foter Infectia de candida este foarte des intalnita, mai exact, un procent de 75%  dintre femei,prezinta aceasta boala , macar o data in viata lor. Infectia cu candida prezinta particularitati comune , la persoanele bolnave de diabet si de obezitate. Infectia cu candida nu se limiteaza doar la apaitia ei, in interiorul gurii, poate aparea foarte bine in ... Read More »

Candida

AJC1 / Foter Candida albicans este un fung, care traieste in organismul uman , in tractul intestinal si vagin. Problema survine, in momentul in care candida albicans, incepe sa creasca necontrolat de mult. Aceasta poate cauza, apoi, o infectie vaginala, ale caror manifestari sunt pruitul, disconfortul, usturimea sau senzatia de arsura , in momentul urinarii. Intrebarea este daca aceasta infectie, ... Read More »

Tratare candida-Curatarea rapida si naturala

cthoyes / Foter Daca infectia cu candida din organismul vostru este destul de mare , care ar fi prima intrebare care v-ar veni in minte ,legata de modalitatea de tratare candida? Care este cel mai bun remediu natural , de tratare candida ,care sa ma faca sa indepartez aceasta bacterie, cat mai repede, din organismul meu? Sunteti norocosi , pentru ... Read More »

Tratare candida – Idei pentru micul dejun

Darwin Bell / Foter Actiunea de tratare candida poate incepe chiar de la micul dejun. Nu este un secret ca micul dejun este masa cea mai importanta din zi. In timp ce lipsa micului dejun, sau a unuia necorespunzator , poate aduce aparitia durerilor de cap, a problemelor de digestie, a unei stari de oboseala generala, in schimb , un ... Read More »

Scroll To Top