Breaking News
You are here: Home / Tag Archives: colesterol

Tag Archives: colesterol

Feed Subscription

Vitamina B protejeaza impotriva atacului de inima si atacului cerebral

vitaminaB

Tratamentul cu suplimentul de vitamina B poate reduce riscul de atac de inima sau al accidentului vascular cerebral. Cercetari anterioare au avut rezultate contradictorii in legatura cu efectele vitaminei B asupra atacului cerebral sau de inima. Unele studii au ajuns la concluzia ca suplimentul respectiv ar putea chiar creste riscul. Read More »

Consumul de nuci intinereste

nuci

Paulie “Walnuts” Gaultieri, acolitul lui Tony Soprano, a fost intotdeauna frenetic in legatura cu sanatatea lui. Clar, el nu avea idee ca porecla lui era o fantana de tinerete! Read More »

Colesterolul-Ce este LDL colesterol?

hdl

LDL colesterol , cunoscut sub numele de lipoproteina de joasa densitate, este colesterolul cel rau , cel care , aflat la un nivel ridicat , incepe sa obtureze peretii arterelor si a vaselor de sange , ingreunand buna circulatie a sanagelui, catre organele interne, tesuturi, muschi. Cantitatea normala de LDL colesterol este sintetizata in ficat , restul este adus in ... Read More »

Tratarea colesterolului

food

Orice persoana cu varsta de peste 50 de ani poate sa spuna ca in ultimii douazeci de ani sau chiar mai mult , a fost bombardata, cu tot felul de sfaturi , pentru tratarea colesterolul  , pentru a preveni instalarea arterosclerozei si atacului de inima. Doctorii, nutritionistii , guvernul , ne readuce aminte ca grasimile sunt “ucigase”, si daca le ... Read More »

Tratarea colesterolului

jl.cernadas / Foter Exita controverse, in ceea ce priveste beneficiul  adus in organism, de un nivel scazut de colesterol si care sunt valorile considerate a fi normale si cand este indicat sa faci primul pas pentru tratarea colesterolului. De ceva timp, comunitatea medicala , tot informeaza, ca tratarea colesterolului  reduce  riscul aparitiei atacului de inima. In timp ce unele studii ... Read More »

Tratarea colesterolului

Bob.Fornal / Foter Este foarte adevarat, ca nivelul ridicat de colesterol din sange, poate cauza un  atac de inima sau chiar alte atacuri si de aceea este indicat, sa iei cat mai repede masuri , pentru tratarea colesterolului. Colesterolul nu este altceva, decat  asociatia dintre o molecula de steroid, o  lipida si un alcool, care sunt gasite in membranele celulelor, ... Read More »

Tratamente colesterol

Foter Sunteti constienti ca sunt cautatate diferite modalitati de tratamente colesterol? Stiati ca in fiecare an , aproape 500.000de persoane , in America , sufera de boli ale inimii? Unul din motivele care stau in spatele acestor imbolnaviri, este nivelul ridicat de colesterol din sange si din acest motiv existenta de tratamente colesterol , este indispensabila. Conform cercetarilor medicale , ... Read More »

Remedii naturiste colesterol

Paleo-Crossfit-Omnivore-Lowcarb-NonVegan-Meat-Diet / Foter Remediile naturiste colesterol, sunt la indemana oricarei persoane si pot fi gasite peste tot , oriunde te-ai afla . Inainte de a apela la aceste remedii naturiste pentru colesterol, trebuie sa te documentezi si sa inveti cate ceva despre acesta. Cauzele maririi nivelului de colesterol din sange sunt multiple si de multe ori este vorba de o ... Read More »

Remedii naturiste colesterol

adaduitokla / Foter Aveti problema nivelului ridicat de colesterol din sange si cautati  remedii naturiste pentru colesterol, pentru a incerca sa-l reduceti? Remediile naturiste pentru colesterol ,folosite de acasa sunt menite sa scada nivelul de colesterol si sa preintampine atacul de inima. Va prezint mai jos, o serie de remedii naturiste , care sa va ajute sa va scada colesterolul. ... Read More »

Remedii naturiste colesterol

Nesster / Foter Acest articol isi propune sa va explice cinci lucruri importante , pe care trebuie sa le stiti despre colesterol si reducerea colesterolului cat si remedii naturiste pentru colesterol. 1Colesterolul ridicat poate sa fi fatal pentru dumneavoasta. Nivelul ridicat de colesterol din sange, este cauza cea mai mare, in producerea atacului de inima si din acest motiv trebuiesc ... Read More »

Scroll To Top