Breaking News
You are here: Home / Tag Archives: colesterolul

Tag Archives: colesterolul

Feed Subscription

Colesterolul , controverse medicale

legume-fructe

Poate ati auzit parerea ,ca doctorii ar trebui sa se opreasca sa mai testeze si sa evalueze pacientii , in legatura cu colesterolul . De ce totusi dupa atatia ani de studiu si de discutii legate de colesterol, doctorii inca se mai disputa intre ei? Haideti sa mergem in istorie si sa vedem ce aflam in spatele controverselor. Conform cercetarilor ... Read More »

Colesterolul

fructe

Colesterolul este considerat o grasime , sau un stereol mai precis. Producerea lui incepe cand celulele  din corp, vad  molecule de zahar. Aceste molecule de zahar pot fi fructoza, glucoza, galactoza, ele vor fi modificate in celulele organismului , iar rezultatul final o sa fie colesterolul. Poate cineva se intreaba:de ce organismul nostru ,ar produce astfel de substante daunatoare? Organismul ... Read More »

Colesterolul-Tratament pentru colesterol

tuchodi / Foter  Informatia legata de nivelul de colesterol din sange , se obtine in momentul examenului medical , cand  acesta va evidentia , nivelul total de colesterol, atat nivelul de HDL colesterol cat si de LDL colesterol si iti mai da o idee ,privind nivelul lipidelor din organism , al trigliceridelor si in urma acestor analize , vei stii ... Read More »

Tratarea colesterolului

tratarea colesterolului Este stiut ca un nivel ridicat de colesterol in sange ,este un risc, in ceea ce priveste sanatatea si de aceea trebuie sa iei masuri , pentru tratarea colesterolului. Un nivel ridicat al colesterolului  , poate conduce la instalarea arterosclerozei , care este responsabila in aparitia atacului de inima . Placa , cauzata de arteroscleroza, blocheaza arterele , ... Read More »

Scroll To Top