Breaking News
You are here: Home / Tag Archives: diabet

Tag Archives: diabet

Feed Subscription

Alimentele acide maresc riscul de diabet

Pentru a evita dezoltarea diabetului de tip 2, s-a recomandat atentia la calorii si intensificarea activitatii fizice. Dar cercetatorii sustin ca trebuie luat in considerare si consumul de produse alimentare acide. Read More »

Doua mese obisnuite pe zi, mai eficiente pentru scaderea in greutate

Conform unui studiu asupra mitului legat de controlul apetitului, consumul a doua mese bogate pe zi a avut mai mult succes in lupta contra greutatii in plus, fata de consumul a sase gustari pe zi, avand acelasi numar de calorii. Read More »

Vitamina B protejeaza impotriva atacului de inima si atacului cerebral

Tratamentul cu suplimentul de vitamina B poate reduce riscul de atac de inima sau al accidentului vascular cerebral. Cercetari anterioare au avut rezultate contradictorii in legatura cu efectele vitaminei B asupra atacului cerebral sau de inima. Unele studii au ajuns la concluzia ca suplimentul respectiv ar putea chiar creste riscul. Read More »

Consumul de cafea reduce riscul de cancer hepatic cu 40%

Consumul de cafea scade riscul de carcinom hepatocelular, cel mai frecvent tip de cancer hepatic, cu aproximativ 40%. In plus, unele statistici indica faptul ca 3 cani pe zi reduc riscul cu cel putin 50%. Read More »

10 alimente impotriva diabetului

Diabetul a ajuns la proportii epidemice in lume. Daca acesta ar fi o boala transmisibila, ar fi considerat in fapt o epidemie. In orice caz, este cu adevarat o criza. Read More »

Afinele salbatice previn diabetul!

Fani ai afinelor, bucurati-va. Noi cercetari arata ca dieta cu aceste fructe dulci si nutritive ajuta la prevenirea diabetului si, de asemenea a bolilor de inima. Read More »

Scroll To Top