Breaking News
You are here: Home / Tag Archives: reducerea colesterolului

Tag Archives: reducerea colesterolului

Feed Subscription

Reducerea colesterolului

Tony Cyphert / Foter Aproape fiecare persoana , in societatea noastra , sufera de cresterea nivelului de colesterol si de alte probleme de inima, incat a devenit absolut necesar , incercarea de a incepe un nou regim de alimentatie cat si un nou stil de viata , care sa ajute la reducerea colesterolului din organism. A cumpara produse alimentare cu ... Read More »

Reducerea colesterolului

fabiogis50 AWAY / Foter De multe ori incercarea in reducerea colesterolului, poate sa fie destul de dificila, mai ales, cand nu iti place sa-ti modifici dieta sau sa faci exercitii. Sunt trei categorii de oamenii cu nivel ridicat de colsterol 1.Oameni care isi schimba dieta si aduc esercitiile fizice ca facand parte din programul lor zilnic. 2.Persoane care aplica ori ... Read More »

Reducerea colesterolului

HatM / Foter Reducerea colesterolului din sange este un lucru extrem de important, atat pentru tineri, pentru cei de varsta mijlocie ,cat si pentru cei in etate , cu sau fara probleme de inima sau  avand vreun atac la activ. Reducerea  colesterolului este indicata pentru a preintampina aparitia atacului de inima . Multi doctori sugereaza, ca cel mai indicat, este ... Read More »

Reducerea colesterolului

dmcneil / Foter Am de gand sa va prezint in cele ce urmeaza , cateva alimente ,care va vor ajuta la reducerea colesterolului din sange . Dar inainte de toate sa va spun cateva lucruri legate de colesterol. Este adevarat ca nu auzim lucruri prea bune legate de colesterol, insa organismul nostru chiar are nevoie de el. De regula , ... Read More »

Reducerea colesterolului

sienda / Foter Va prezint in cele ce urmeaza, informatii interesante, referitoare la reducerea colesterolului in  organism. Am fost iluminati de o sumedenie de articole si carti , privind efectele daunatoare ale nivelului ridicat de colesterol din organism si ce trebuie sa faci pentru reducerea colesterolului  , pentru a mentine sanatatea in organism. Este nivelul scazut al colesterolului  atat de ... Read More »

Reducerea colesterolului

VinothChandar / Foter Dieta si  schimbarea stilului  de viata, poate schimba valorile ridicate  si pot ajuta la reducerea colesterolului, pentru marea majoritate a oamenilor,incepand cu o alimentatie  scazuta in grasimi saturate si ridicata in fibre. Nu orice dieta ,cu un continut ridicat de fibre si un procent scazut de grasimi saturare , pot duce la  reducerea colesterolului si sa previna ... Read More »

Reducerea colesterolului

droolcup / Foter Din punctul meu de vedere, chiar nu este indicat sa primesti sfaturi legate de reducerea colesterolului , de la o persoana care nu a trecut prin problema asta . Personal am suferit de colesterol, avand valori chiar foarte mari  si chiar am fost inclusa in riscul de grup ,cu atac  de inima si credeti-ma, orice om pe ... Read More »

Reducerea colesterolului

pvera / Foter Produs in ficat, colesterolul este o substanta grasa , care este esentiala pentru fiecare celula a organismului si doar in cazul in care se gaseste la un nivel ridicat in organism trebuie sa actionezi cu scopul de reducere a  colesterolului. Colesterolul  poate sa patrunda in organism, prin grasimile saturate din alimentatia zilnica , de origine animala. Sunt ... Read More »

Scroll To Top