Breaking News
You are here: Home / Tag Archives: sforait

Tag Archives: sforait

Feed Subscription

Solutii impotriva sforaitului

http://www.dreamstime.com/-image18580752

Chiar daca exista mai multe remedii de sforait , nu toate aceste remedii pot fi potrivite pentru fiecare, pentru ca in spatele sforaitului sunt probleme diferite care il cauzeaza. Cel mai important lucru este sa identifici cauzele propriului tau sforait si apoi sa aplici cel mai indicat remediu de sforait , care sa te elibereze de acest efect. In cele ... Read More »

Cum scapi de sforait!

Sleeping faun...

Sforaitul este o problema intalnita peste tot in lume , atat la barbati cat si la femei. Este neplacut sa ai un sot care sforaie, in fiecare noapte si s-a aratat ca in unele cazuri , acest aspect poate fi o cauza de divort. Este operatia cea mai buna alternativa ? Multi oameni tind sa actioneze si sa vada rezolvarea ... Read More »

Spune nu sforaitului!

How-to-use-SnoreDoc

Te-ai intrebat adesea cum sa scapi de sfoait? Nu te mai ingrijora! Exista o sumedenie de procedee naturale , chirurgicale si nechirurgicale , care sa te ajute sa scapi de sforait. Ai nevoie doar sa alegi metoda cea mai indicata pentru tine , ca mai apoi sa incepi sa-I experimentezi beneficiile. De ce oamenii sforaie? Mai intai de a incepe ... Read More »

Stop sforait

Neal. / Foter Una din experientele neplacute si iritante , legate de momentul somnului, tine de sforait. Aceasta problema deranjanta , creeaza probleme nu doar pentru tine , ci si pentru partenerul tau. Sunt multe motive care stau la baza procesului de sforait, cel mai indicat este sa mergi intr-o clinica , unde sa fi monitorizat pe timpul somnului si ... Read More »

Tratament sforait

mudmucks / Foter Un Tratament  de sforait , inseamna mai mult, decat sa-ti inghioltesti partenerul sa se trezeasca si sa se opreasca din sforait, pentru cateva clipe, dar apoi sunetul vibratoriu , va reveni la loc, puternic, deranjandu-te , facandu-te sa te muti in alta camera , doar pentru a reusi sa te odihnesti corespunzator. Sforaitul poate duce la o ... Read More »

Tratament sforait

Petra HARRIS / Foter   Vibratia tesuturilor moi ale nasului si gurii , cauzeaza un proces de  sforait si cand acest lucru devine o obisnuita sonoritate nocturna, este bine sa incepi un tratament sforait , pentru a indeparta aceasta neplacere. Oricine poate sforai. Studiile au aratat ca femeile sforaie intr-un procent de 30% si barbatii intr-un procent de 45 %. ... Read More »

Scroll To Top