Breaking News
You are here: Home / Tag Archives: sforaitul

Tag Archives: sforaitul

Feed Subscription

Sforaitul – cauze si solutii

Snore-Stop

Unul dintre lucrurile care pot interveni intre tine si partenerul tau de viata , in timpul somnului , este sforaitul. Iti iubesteti partenerul foarte mult si nu ai vrea sa dai atentie unui lucru neimportant sau sa-I faci observatii , ca sa nu-l deranjezi . Dar lasa-ma sa-ti spun ceva , sforaitul poate sa fie o problema majora . Sforaitul ... Read More »

Sforaitul si efectele lui asupra sanatatii

snoring

De obicei sforaitul se produce cand narile sunt astupate si aerul este impiedicat sa intre pe nas sau pe gura, sau atunci cand tesuturile se relaxeaza in timpul somnului si vibreaza la trecerea aerului prin caile respiratorii. Daca suferiti de alergii sezoniere sau infectii ale sinusurilor, atunci se poate produce sforaitul in timpul somnului. O alta cauza care provoaca sforaitul ... Read More »

Remedii pentru sforait

man-snoring-keeping-wife-up2

Una din cauzele cele mai comune ale sforaitului in timpul noptii , este legat de postura in care dormi. Este amuzant, sa vezi, ca o multime de oameni ,nu sunt constienti de acest lucru si mai amuzant este ca unii incearca sa elimine sforaitul, modificand aceasta postura si nu reusesc. Este relevand faptul, ca in momentul in care dormi intins ... Read More »

Sforaitul

fallsroad / Foter Sforaitul poate fi o problema chinuitoare si un procent de 50 % din populatia globului se confrunta cu acest lucru. Cainii si pisicile ,urmatoarele victime , generand sforaitul! Sforaitul poate deveni la un moment dat, chiar un fel de arma biologica. Din fericire bine ca sforaitul nu produce moartea , insa prezinta un risc , in spatele ... Read More »

Scroll To Top