Breaking News
You are here: Home / Tag Archives: tratarea colesterolului

Tag Archives: tratarea colesterolului

Feed Subscription

Tratarea colesterolului

food

Orice persoana cu varsta de peste 50 de ani poate sa spuna ca in ultimii douazeci de ani sau chiar mai mult , a fost bombardata, cu tot felul de sfaturi , pentru tratarea colesterolul  , pentru a preveni instalarea arterosclerozei si atacului de inima. Doctorii, nutritionistii , guvernul , ne readuce aminte ca grasimile sunt “ucigase”, si daca le ... Read More »

Tratarea colesterolului

jl.cernadas / Foter Exita controverse, in ceea ce priveste beneficiul  adus in organism, de un nivel scazut de colesterol si care sunt valorile considerate a fi normale si cand este indicat sa faci primul pas pentru tratarea colesterolului. De ceva timp, comunitatea medicala , tot informeaza, ca tratarea colesterolului  reduce  riscul aparitiei atacului de inima. In timp ce unele studii ... Read More »

Tratarea colesterolului

Bob.Fornal / Foter Este foarte adevarat, ca nivelul ridicat de colesterol din sange, poate cauza un  atac de inima sau chiar alte atacuri si de aceea este indicat, sa iei cat mai repede masuri , pentru tratarea colesterolului. Colesterolul nu este altceva, decat  asociatia dintre o molecula de steroid, o  lipida si un alcool, care sunt gasite in membranele celulelor, ... Read More »

Tratarea colesterolului

tratarea colesterolului Este stiut ca un nivel ridicat de colesterol in sange ,este un risc, in ceea ce priveste sanatatea si de aceea trebuie sa iei masuri , pentru tratarea colesterolului. Un nivel ridicat al colesterolului  , poate conduce la instalarea arterosclerozei , care este responsabila in aparitia atacului de inima . Placa , cauzata de arteroscleroza, blocheaza arterele , ... Read More »

Scroll To Top